Program


Eszenyi Enikő: "A gyönyörben NINCS középút"

Eszenyi Enikő: "A gyönyörben NINCS középút"

Az előadás egy kivételes atmoszférájú színházi csemege a békebeli orfeum és az irodalmi kabaré világából.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 30. szombat, 19:00

A produkció középpontjában a nő áll. Vagy egy nő, sok nőből összegyúrva, holdudvarában a férfival, vagy egy férfival, sokból összerakva. A nő beszél és énekel a férfiról. Meg persze saját magáról, miközben híres tangók, sanzonok, operettek csendülnek fel. Kortárs női írók munkáiból válogatott Eszenyi, de persze neki is megvan a saját véleménye! Karafiáth Orsolya, Kiss Judit Ágnes, Nagy Gabi, Rakovszky Zsuzsa, Tóth Krisztina és feLugossy Laca szövegei, Darvas Ferenc és Melis László dalai.
A zongoránál: Darvas Ferenc.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat