Program


EXPERIDANCE - NOSTRADAMUS - Világok vándora
2

EXPERIDANCE - NOSTRADAMUS - Világok vándora

A Nostradamus – Világok vándora igazi örömjáték, amely az ExperiDance-repertoár leglátványosabb koreográfiáit csavarja meg úgy, hogy a darab egy nagy időutazássá válik országokon és korokon át.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 25. vasárnap, 19:00

A világkörüli út egyik hangulatfelelőse és idegenvezetője Ganxsta Zolee zenész-színész.

A történet szerint Nostradamus egy időutazós világkörüli útra viszi csalfa feleségét, hogy a kedvében járjon és megmutassa neki: lám, minden jóslata valóra vált. Nostradamus feleségét Rimár Izabella, az ExperiDance táncművésze alakítja. Az úton velük tart Nostradamus két tanítványa, a feleséggel mindig kacérkodó néma bűvész, és a mindig stréber mitugrász tanítvány is. Eljutnak Ausztráliába, Indiába, a gésák és szamurájok országába, Japánba. A spanyol virtust és az orosz jókedvet is megtapasztalják a főszereplők, sőt még egy focimeccset is megnéznek Brazíliában. A nagy utazás történelmi korokon is átível: Egyiptomban tanúi lehetnek Kleopátra és Julius Caesar szerelmének, találkoznak Kopernikusszal, Erdélyből Drakula miatt utaznak sietve tovább, Amerikában pedig Elvis énekel nekik. Végül természetesen Európa szívében, Magyarországon lelnek hazára főhőseink.

A Földünk ezer arcát, sokszínű, csillogó és misztikummal teli világát bemutató Nostradamus – Világok vándorát 2016. május 14-én, dupla premieren láthatja először a nagyközönség a RaM Colosseumban.

SZAMURÁJOK, GÉSÁK, VIKINGEK, FOCISTÁK, PAPNŐK, ASSZONYOK, FÉRJEK: Biró Márton, Joó Viktória, Molnár Edina, Tóth Nikolett, Popovics Márk, Prókai Ágnes, Szerencse Károly, Szűcs Dániel, Tóth Klaudia

Zene: Gömöry Zsolt – Czomba Imre – Apassionata – 100 Tagú Cigányzenekar

Díszlet: ExperiDance Kreatív Team

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat