Program


Experidance- Szenvedélyem,Velence

Experidance- Szenvedélyem,Velence

Velence titkai, melyek évszázadok óta izgatják az emberiség fantáziáját, lélegzetelállító táncelőadásban kerülnek napvilágra az ExperiDance színpadán.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 9. kedd, 19:00

A karneváli maszkok mögött ellentmondásokkal és szenvedéllyel teli ösztönvilágot találunk, amely teljes pompájában mutatkozik meg Román Sándor koreográfiáján keresztül. Főúri csillogás és a sikátorok szegénysége, katedrálisokban elhaló sóhajok, hajnali tánc a város fölött és rengeteg-rengeteg vágyakozás. Ez a Szenvedélyem, Velence című produkció, amelyben minden velencei szerelmes valakibe vagy valamibe: Paganini a hegedűjébe, az úriasszony Casanovába, a bankár a csillogó aranyakba, a Halál talán magába az Életbe. Ebből a sok szerelmi vallomásból alakul ki a város tánca, miközben megelevenednek Velence gazdag történelmének ikonikus alakjai, a leghíresebb európai zeneszerzők modern lüktetésű dallamaira.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

bohózat két felvonásban

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat