Program


EztRád

EztRád

„Előadásunk egy zenés színházi kísérlet a világról alkotott benyomásaink alapján. A nézővel való aktív játék sok humorral, zenével és talán annál is több felkiáltó- és kérdőjellel.” (Nézőművészeti Kft.)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 30. csütörtök, 19:30

Sokak nagy kedvence, az egyedi humorukról ismert Kapa-Pepe páros társulata, a nevében is sokat mondó Nézőművészeti Kft. először hozza el egyik népszerű előadását a Városmajor színpadára. A rendhagyó, zenés esztrád-betétekből álló műsor a tévékapcsolgatáshoz hasonlító, egyedi dramaturgián alapul, miközben ömlik ránk a kicsavart valóság, melyen egyszerre gondolkozunk el és szórakozunk önfeledten.

Az előadás szövegének létrehozásában Csányi Vilmos, Dragomán György, Tasnádi István, Vinnai András és Háy János is közreműködött.

Az előadás elnyerte a 2016-os Vidor Fesztivál különdíját!

A Nézőművészeti Kft és a Szkéné Színház közös előadása.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat