Program


fauna Circus: FAUNA / SÁTOR

fauna Circus: FAUNA / SÁTOR

A téli élményekhez természetesen az izgalmas kulturális programok is hozzátartoznak. A Müpa Sátorban színes gyerekműsorok, lélegzetelállító újcirkusz-előadások és színházi produkciók, valamint könnyűzenei koncertek szórakoztatják majd a közönséget.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 30. szombat, 16:00

Lebilincselő felfedező út az elemi, ösztönös viselkedésbe: az udvarlás rituáléja, a versenyszellem erőszakossága, a gátlástalan ravaszság és a játék egyszerű örömei egyaránt életre kelnek a cirkusz világának különféle területeiről, a Gravity & Other Myths, a NoFit State Circus, a Seven Fingers és a Poivre Rose társulatból érkezett előadók lenyűgöző képességei révén. Az előadást a gitárzene nagymestere, Geordie Little élőben előadott szerzeményei kísérik.
Korosztály: 4- év

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat