Program


FILMZENE FANTÁZIA - szimfonikus filmzenekoncert

FILMZENE FANTÁZIA - szimfonikus filmzenekoncert

A Budapesti Nyári Fesztiválon már hagyományosnak számítanak a filmzenei koncertek, melyek minden évben az ország egyik legszebb mozijává változtatják az idén 80 éves Margitszigeti Szabadtéri Színpadot. Az elmúlt évek nagysikerű koncertsorozata újabb, talán eddigi legkomolyabb állomásához érkezett, a Filmzene Fantázia koncert show ugyanis minden idők legsikeresebb filmzenéit mutatja be Nic Raine karmester és a Budapest Symphony Orchestra tolmácsolásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 17. péntek, 20:00

A jubileumi évad programjában a fantasy és science-fiction filmek kapják a főszerepet, a programban minden korosztály megtalálhatja a számára emlékezetes történeteket. A koncert műsorában szerepet kapnak a Harry Potter sorozat bűbájos melódiái, vagy A gyűrűk ura epikus kíséretével járhatjuk be Középfölde minden zegzugát, de ellátogathatunk Westeros földjére s a hyboriai korba is.

A science-fiction világából érkeznek a legemlékezetesebb űrszimfóniák, többek között Jerry Goldsmith Űrszekerek zenéje és John Willimas legendás Csillagok háborújadallamai – a főtéma és a birodalmi induló mellett azonban az új filmek (például Az ébredő erő) zenéjéből is hallhatunk tételeket.

A programban a mozivásznakat is meghódító szuperhősökről sem feledkezünk meg, John Williams Superman indulója és Danny Elfman éjsötét Batman zenéje mellett pedig természetesen idén sem maradunk epikus meglepetés ráadás nélkül.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat