Program


Ford Mustang GT 450 LE autóvezetés DRX Ring 2 kör+Ajándék Videó
2

Ford Mustang GT 450 LE autóvezetés DRX Ring 2 kör+Ajándék Videó

Egy igazán emlékezetes, ínyenceknek szóló autósélmény: száguldjon az amerikai szabadság szimbólumával!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

A világon az egyik legismertebb betonszaggató gépezet. Most nem is az alapváltozatban, hanem egy GT-ben száguldhat igazi versenypályán, mely V8-as 4600 köbcentis motorral duruzsol. A kb. 450 lóerőt kordában tartani nem kis feladat, így az élmény felejthetetlen pillanatokkal ajándékozza meg a résztvevőt. A belső kamerás felvételt az ár tartalmazza!

 

A Mustang első prototípusa 1962-ben készült el, ami egy kétüléses, középkategóriájú roadster volt, aerodinamikus orral és alacsony szélvédővel. Ezt egy évvel később újrarajzolták és négyüléses autóvá alakították. Ez az autó már nagyban megegyezett a később gyártásba került modellel, de ez az autó még ék alakú első lámpákkal, nagyobb hűtőráccsal és nagyobb, akkor először megjelenő hátsó "hasáblámpákkal" rendelkezett, amik szintén a Mustangok jellegzetessége lett. Néhány apróbb változtatás után a Mustang sorozatgyártása 1965-ben megkezdődött, sőt, már öt hónappal később az év legjobb befektetésének tartották. Az azóta rendszeresen megújuló modell az amerikai álom és szabadság szimbólumává vált.

Helyszín: DRX Ring - Kiskunlacháza Repülőtér

A DRX Ring a kiskunlacházi reptéren kialakított 2 km hosszú, nagy sebességű versenypálya, gyors kanyarokkal, hosszú egyenessel. Biztonságos, nagy bukóterekkel rendelkezik.


A vezetés során olyan versenypilóták navigálnak, mint például:
Nagy Norbert a Zengő motorsport ETCC pilótája
Tárnok Tamás négyszeres abszolút magyar rally bajnok
Mohácsi Ákos több mint tízszeres magyar gyorsasági bajnok

 

Fontos információk

A résztvevő 2 kört vezet a versenyautóval a két kilométer hosszúságú pályán.

A program 1 fő autózását tartalmazza.  B kategóriás jogosítvány szükséges!

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Számukra is biztosítva van a szórakozás, még ha nem is vehetnek részt aktívan a programban.

Extrém időjárási körülmények között a program elmarad, de természetesen lehetőséget biztosítunk másik időpont egyeztetésére.

 

Ajánlatunk


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat