Program


Gőgös Gúnár Gedeon-Libabál

Gőgös Gúnár Gedeon-Libabál

Veronaki:
Gőgös Gúnár Gedeon - Libabál
családi koncert



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 21. vasárnap, 11:00

A Gőgös Gúnár Gedeon című könyvet 1962-ben adta ki először a Móra Kiadó. Az első megjelenéstől a mai napig szülők, kisgyermekek és kisiskolások nemzedékei olvassák a bravúros írói teljesítménnyel létrehozott kötetet. Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a könyv majdnem minden magyar család könyvespolcán fellelhető.

A Gőgös Gúnár Gedeon írónője Varga Katalin, Tarján Veronika nagymamája. Veronika már régen tervezte a mű feldolgozását. Egy évvel ezelőtt érkezett el az ideje annak, hogy a Veronaki zenekarral a könyvben szereplő nagyszerű írásokat dalokká varázsolják. A zenéket Mogyoró Kornél és Fejér Simon Pál szerezték. A világzenei hangzásban a magyar és erdélyi népzenei elemek mellett, fellelhető a balkáni, a blues, valamint a pop zene hangzásvilága.

A Libabál koncert meghívott vendége Szokolay Dongó Balázs, aki unikális játékával teszi felejthetetlenné a muzsikát. Ezzel az igazán különleges műsorral szeretnénk tisztelegni az írónő élete és munkássága előtt.

Műsoridő: 60 perc

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat