Program


Görgey Gábor: Komámasszony, hol a stukker?

Görgey Gábor: Komámasszony, hol a stukker?

Örkény bérlet A sorozat

Görgey Gábor: Komámasszony, hol a stukker

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 18. kedd, 19:00

Görgey Gábor akkor kezdett abszurdot írni, amikor Magyarországon még alig volt ismert Beckett, Ionesco, Gombrowicz, Mrożek munkássága. Drámái ezért az 1960-as évek közepén új hangot képviseltek a hazai irodalomban.

Egyik legmaradandóbb műve, a Komámasszony, hol a stukker? (1966) kapcsán mindennapjaink valóságának sorskérdéseire (szabadságéshatalom, egyénéshatalom ,egyénésszabadság, fenyegetettségés, tehetetlenség, egymásrautaltság és szolidaritás) kereshetjük a választ.

 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat