Program


Gyermekszínház - Szépség és a szörnyeteg

Gyermekszínház - Szépség és a szörnyeteg

Nektár Színház: A HATTYÚK TAVA
Zenés-táncos mesejáték

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 15. csütörtök, 14:00

A mese J. K. A. Musäus: Az elrabolt fátyol c. műve alapján készült. Az lőadás egy csodás mesevilágba repíti a nézőt, ahol a mindent elsöprő szerelem győzedelmeskedik a leggonoszabb átok fölött.

Szigfrid a birodalom Hercege betölti 21. évét és átveszi az uralkodást. A tiszteletére rendezett bálban feleséget kell választania. De hiszen ő azt sem tudja mi az a szerelem! A bál előtt még egyszer utoljára kilovagol vadászni - elmélkedni... Észre sem veszi és a tó partján találja magát. Itt pillantja meg a gyönyörűségesen szép leányt Odettet. Beszélgetni kezdenek... és a Herceg egyre biztosabb benne, megtalálta azt, akivel megosztaná az életét... De Odetten átok ül... Pirkadatkor hattyúvá változik... Szigfrid fogadalmat tesz, hogy megváltja a leányt.

A mesét Csajkovszkij azonos c. balett szvitjének csodálatos zenéje színesíti.

 

Ajánlatunk


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat