Program


György Ádám szóló estje

György Ádám szóló estje

Idén 11. alkalommal rendezzük meg a György Ádám Kastélyakadémiát, a pomázi Teleki-Wattay Kastélyban, amely a világ minden pontjáról tehetséges fiatal zongoraművészeket és neves professzorokat vonz Pomázra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 1. hétfő, 19:00

György Ádámot napjaink egyik kiemelkedő Liszt-játékosaként tartják számon, koncertjeit mindemellett egyedi, ismert dallamokra és saját motívumokra épülő improvizációi teszik különlegessé. 2005 óta Steinway-művész, s ez a kitüntetés segített eljutnia a Carnegie Hallba, ahol 2008-ban telt házas koncerttel debütált, s ahová azóta többször is visszahívták. Számos szakmai díjat nyert, s virtuozitásával, érzékeny interpretációival mindenhol elvarázsolja közönségét. A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság varsói megnyitóján Chopin Vihar-etüdjét játszotta; előadását a helyszínen hatvanezer, a képernyők előtt 300 millió néző kísérte figyelemmel.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat