Program


HAMU ÉS GYÉMÁNT
2

HAMU ÉS GYÉMÁNT

Titkok és érzések Cserháti Zsuzsa dalaival

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 4. szombat, 19:00

HAMU ÉS GYÉMÁNT

Önöknek mi jut eszébe Cserháti Zsuzsáról? Na? Van, aki szerényen lehajtja fejét, van aki zavartan mosolyog…köhint…de mindannyiukon átsuhan valami….egy dalfoszlány, egy érzés, egy hangulat, esetleg egy történetecske, amit olvastak vagy hallottak róla….” Titokzatos színésznő készülődik koncertjére a színházi öltözőben. Nehéz pálya, nehéz magánélet, de ő tudja, hogy mindig van kiút, csak minden helyzetből tudni kell felállni. Titkok és érzések. A Nő aki színpadra lép és beszél róla!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat