Program


Hang-ár

Hang-ár

A koncertek célja elsősorban a színpadi élmények általi zenei nevelés. Ezeken az alkalmakon Miskolc városának kórusaival, ifjú zenészeivel lépünk közösen színpadra. Ezáltal erősítjük az élő zenéhez való kötődést, a zenét tanuló gyermekek körében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 23. kedd, 18:00

Hang-ár koncertsorozat

2014-ben indítottuk útjára Hang-Ár című hangversenysorozatunkat. A koncertek célja elsősorban a színpadi élmények általi zenei nevelés. Ezeken az alkalmakon Miskolc városának kórusaival, ifjú zenészeivel lépünk közösen színpadra. Ezáltal erősítjük az élő zenéhez való kötődést, a zenét tanuló gyermekek körében. A résztvevő fiatalok számára hatalmas lehetőség egy profi zenekarral
pódiumra lépni. A felkészülés, a próbák és a nagyközönség előtti fellépés mind-mind olyan típusú motiváció, ami arra sarkallja őket, hogy ha nem is választják a muzsikus hivatást, de mindenképp zenekedvelőkké és hangversenylátogatókká váljanak.

A program visszatérő vendégei az Egressy Béni és Erkel Ferenc Zeneiskola növendékei, a Lévay József Református Gimnázium Vegyeskara, a Fráter Kórus, a Fazekas Gyermekkar és a Fazekas Kicsinyek Kórusa, valamint a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium Magis Kórusa. A kórusok szereplése mellett szólisták is megcsillogtathatják tehetségüket, akár énekes, vagy hangszeres növendékek. A gyerekek által pedig elérjük a szülőket is, akik lehet, hogy egyébként nem koncertlátogatók, de a gyermeküket nagy büszkeséggel jönnek el meghallgatni a Hang-Ár koncertre.

 

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat