Program


Harry Potter nyomában-szabadulós játék 2-6 fő
2

Harry Potter nyomában-szabadulós játék 2-6 fő

Megérkezett a levél Roxfortból! Indulhatunk?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Egy szabadulós játék, ahol Harry Potter világába csöppenhetnek, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhatnak. Kipróbálhatják, milyen a hoppanálás, találkozhatnak egy valódi sárkánnyal, és a kijutáshoz elengedhetetlen a varázspálca használata is... De mindeközben nem szabad elfelejteni, hogy a csapatuknak küldetése van, az idő véges, 60 percük van rá, hogy segítsenek Harry Potternek, hogy győzhessenek a Voldemort ellen.

Aki szereti a varázslótanonc történetét, annak kötelező ezt a pályát kipróbálni, aki nem ismeri, az pedig biztos, hogy a játék során kedvet kap majd rá.

 

Fontos információk

Helyszín: Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút

A program időtartama 60 perc.

A voucher ára maximum 6 fő játékát tartalmazza.

A játékot klausztrofóbiásoknak és pánikbetegeknek nem ajánlják!

A pálya építése során arra is figyeltek, hogy mindenféle korosztály igényeit kielégítse. Jöhetnek akár családok kisgyerekkel, vagy nagyokkal, cégek csapatépítésre, vagy baráti társaságok. Mindenkinek ideális szórakozást nyújt az egyedülállóan berendezett pálya, és varázslatos feladatai.

A programot legkésőbb 48 órával a program kezdete előtt lehet még lemondani, ezt követően viszont a voucher elszámolásra kerül.

 

 

 

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat