Program


Helló Télapó! - A Rutkai Bori Banda Mikulás napi koncertje

Helló Télapó! - A Rutkai Bori Banda Mikulás napi koncertje

A Rutkai Bori Banda közel 10 éve játszik a gyerekközönségnek. Évről évre újabb és újabb téli nóták születnek, olyan táncos dalok, amelyekre nem csak a fűtött szobában lehet diszkózni, hanem a friss hóban csizma csacsacsázni, vagy jégen csúszva keringőzni.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 3. vasárnap, 17:00

A mesekoncert jó alkalom arra, hogy együtt elvarázsoljuk a Trafó színháztermét, és megidézzük a téli tájat, mikor a hó szitál, a szánkó száll, amikor a dal szárnyán repül a Hócsalád, a csillagtitkos éjszakákat, mikor nyílik a dió- és narancshéj, s amikor a távoli hegyek felől egy piros ruhás, titokzatos vendég érkezését várjuk.
 
A zenekar erre az alkalomra egy téli válogatás CD-vel is készül, amelyen négy korábbi és négy vadiúj hóváró nóta szerepel. Ahogy azt a Banda rajongótábora már megszokhatta, vetítés is kíséri a koncertet; Bori hangulatos festményeiből készült mini animációkat láthat a közönség, sőt, meglepetés vendégekre is lehet számítani.
 
És hogy valóban eljön-e a Télapó? Azt csak azok fogják megtudni, akik ellátogatnak a Rutkai Bori Banda ünnepi koncertjére.

Rutkai Bori Banda:
Rutkai Bori – ének, szöveg, bábok, jelmezek
Darvas Kristóf – billentyű, ének
Szerető Dániel – basszusgitár, ének
Dudás Zsombor – dob, ének
Rieger Attila - gitár
Rózsa István - tuba
Bornai Szilveszter - harsona
Szabó Sipos Ágoston - ütőhangszerek
 
VJ + fény: Kiss Ákos
Hangmérnök: Susszer Balázs

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat