Program


H@Hamlet

H@Hamlet

Ahány családtag, annyi szokás, annyi nézőpont. Kinek van igaza? Ki a hibás? Ki szeret jobban kit? Ki akar jót és ki rosszat a másiknak? Legalábbis valaki szerint.
Lényegtelenek látszó kérdések, mégis mindig fölmerülnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 23. péntek, 20:00

H@Hamlet

Ahány családtag, annyi szokás, annyi nézőpont. Kinek van igaza? Ki a hibás? Ki szeret jobban kit? Ki akar jót és ki rosszat a másiknak? Legalábbis valaki szerint. Lényegtelenek látszó kérdések, mégis mindig fölmerülnek.

A már jól megszokott improvizációs technikára építve, és Shakespeare művét használva talált ki a társulat egy mai családot: az anyát, a fiút, a mostohaapát és a barátnőt, akiknek mindannyiunknak ismerős, de húsbavágó problémákkal kell megküzdeniük, amiért hajlandóak a végletekig is elmenni.

A Scallabouche identitás-trilógiájának (a 2014-ben bemutatott Magánélet és Semleges nemek) harmadik része a H@Hamlet, amely az élet és a halál mibenlétével, a generációk közötti feszültségekkel, a virtuális és a való világ ütköztetésével, a kommunikáció lehetőségeivel, a szabadság kérdésével és az utópia-építéssel foglalkozik.

William Shakespeare drámája felhasználásával és a színészek improvizációi alapján írta: Garai Judit

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat