Program


Hitek, korok, stílusok

Hitek, korok, stílusok

A koncert időtartama kb. 60 perc

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 22. vasárnap, 11:00

Tóth Pál Mátyás a Zeneakadémia végzős hallgatója, Gulyás Dénes tanítványa.
Diplomakoncertjének anyagát - melyben többek között Mozart, Dvořák, Brahms művei szerepelnek - a Pécsi Nemzeti Színházban is előadja a Pécsi Operáért Alapítvány szerezésében tartott koncerten. Tóth Pál Mátyás nem ismeretlen a pécsi közönség számára, hiszen az idei évad műsorán szereplő A denevér című vígoperában Frank a börtönőr szerepét énekli.
Zongorán játszik Pál Anikó,a Zeneakadémia tanára, a műveket pedig Gulyás Dénes narrációja köti össze.

Tóth Pál Mátyás - ének
Pál Anikó - zongora
Gulyás Dénes - narrátor

Műsor:

Dvořák: Bibliai dalok
Brahms: 4 komoly ének
W. A. Mozart: Per questa bella mano

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat