Program


HOMMAGE Á LIGETI - A Ligeti Ensemble bemutatkozó koncertje Ligeti György születésnapján

HOMMAGE Á LIGETI - A Ligeti Ensemble bemutatkozó koncertje Ligeti György születésnapján

A Ligeti Ensemble bemutatkozó koncertje Ligeti György születésnapján.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 28. hétfő, 19:30

Igor Stravinsky: Fúvósszimfóniák
Ligeti György: Kammerkonzert
Vezényel: Rácz Zoltán

Kurtág György: Jelek, játékok, üzenetek
Vezeti: Keller András

Közreműködik: Ligeti Ensemble

2018. május 28-án, Ligeti György születésnapján adja első koncertjét a Concerto Budapest frissen életre hívott új formációja, a Ligeti Ensemble. A névválasztás - amelyet Ligeti György özvegye, Ligeti Vera, és a zeneszerző fia, Lukas Ligeti egyetértő támogatása tett lehetővé - félreérthetetlenül kijelöli a kamarazenekar céljainak megfogalmazását: a zenetörténet jelenének és elmúlt bő évszázadának, napjainkra klasszikussá érett remekművei előadását.

A Ligeti Ensemble elsősorban a Concerto Budapest muzsikusaira épül, de kifejezetten számít azoknak a muzsikusoknak az aktív részvételére, akik az elmúlt évtizedekben, a kortárs zene előadásában kiemelkedő tevékenységet folytattak.

A BMC-ben megrendezésre kerülő koncert egyértelműen folytatni kívánja a 2006 és 2014 között, az UMZE együttes kezdeményezésére és a MÜPA társrendezésében megvalósult, Ligeti György születésnapjához igazított életműsorozat hagyományát, Ligeti életművének rendszeres ápolását.

A Ligeti Ensemble művészeti vezetői Keller András és Rácz Zoltán.

Ajánlatunk


musical két részben

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat