Program


Hungarian Trombone Connection

Hungarian Trombone Connection

A Hungarian Trombone Connection formáció 2015 nyarán alakult nyolc nemzetközileg is elismert magyar harsonás összefogásával. Az együttes tagjai a világ különböző részein élnek és dolgoznak, mint például Magyarországon, Ausztriában, Németországban és az Egyesült Államokban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 21. szerda, 19:30

Az együttes célja, hogy megismertesse a harsonajáték szépségeit a hazai és a nemzetközi közönséggel. Az együttes sok saját átiratot játszik, de kortárs magyar zeneműveket ugyancsak bemutatnak.

Az együttes tagjai közt szoros barátság áll fenn: többek között ez a titka annak, hogy a világ egyik legelismertebb harsona oktettje lett az elmúlt években. Koncertjük repertoárja a klasszikustól a kortárs zenéig terjed, a tőlük megszokott showelemekkel gazdagítva.

Műsor:

Gioachino Rossini: A sevillai borbély - nyitány
Liszt Ferenc: 2. magyar rapszódia
Pjotr Iljics Csajkovszkij: 1812 nyitány
Paul Leonhard: Hungarian Schnapsody
Másik János: Délibanya

Közreműködik:

Kiss Zoltán - harsona
Sütő András - harsona
Stürzenbaum Róbert - harsona
Pálinkás Péter - harsona
Szabó Zsolt - harsona
Galla Ákos - basszusharsona
Veér Mátyás - basszusharsona
Wagner Csaba - basszusharsona

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

Ajánló


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat