Program


Ifjú hegedűvirtuózok ( Concerto Budapest koncertje)

Ifjú hegedűvirtuózok ( Concerto Budapest koncertje)

Ifjú hegedűvirtuózok

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 25. szerda, 19:30

Hubay Jenő III. hegedűverseny, op.99
Veress Sándor Hegedűverseny

--- szünet ---

Joachim József II. (d-moll) hegedűverseny, op.11

Közreműködik Miranda Liu, Pablo Hernán Benedí, Charlotte Saluste-Bridoux hegedű

Vezényel Keller András

Három hegedűverseny, három fiatal és rendkívül tehetséges hegedűs előadásában - a hegedű mestereként is okkal számon tartott Keller András vezényletével: ez a koncert bízvást a hegedű ünnepének is beillenék. A két világhódító hangszeres virtuóz, Hubay Jenő 1907-es 3. és mestere, Joachim József 1861-es, magyaros stílusú 2. hegedűversenye között Veress Sándor egyetlen, 1939-es Hegedűversenye is elhangzik majd ezen az estén, az élete nagyobbik felét utóbb kényszerűségből Svájcban leélő mester magyarországi korszakából. A három ifjú szólista közül a Concerto Budapest közönsége a legjobban alighanem Miranda Liut ismerheti, hiszen 2016 szeptembere óta ő a zenekar koncertmestere. Charlotte Saluste-Bridoux hozzá hasonlóan még csupán a húszas évei elején jár, de már szintén több nemzetközi versenygyőzelmet és jelentős debütálást számlálhat életrajzában. A náluknál öt esztendővel idősebb, 1991-es születésű spanyol Pablo Hernán Benedí ugyancsak világjáró muzsikus, aki a kamarazenélés terén is komoly sikereket aratott már, hiszen Alina Ibragimova mellett ő is ott hegedül napjaink egyik legizgalmasabb produkciókat hallató vonósnégyesében, a Chiaroscuro Quartetben.

A koncert az alábbi bérletekkel látogatható

#Magyar Kincsek bérlet

 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat