Program


In The Mood – Utazások Glenn Millerrel / NEW ORLEANS SWINGFESZTIVÁL

In The Mood – Utazások Glenn Millerrel / NEW ORLEANS SWINGFESZTIVÁL

A jazz popzenéje, a swing, amely az 1930-as években kergette őrületbe a táncparkettek ördögeit, napjainkban reneszánszát éli. A kellemesen ringatózó melódiák „a rádió aranykorának” köszönhették hihetetlen népszerűségüket az Egyesült Államokban. A New Orleans Swingfesztivál immár tizenharmadik alkalommal hozza el a műfaj legjobbjait a Müpába augusztus végén, hogy legyen alkalmunk még egy kis nyár végi pezsgésre.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 24. péntek, 20:00

Az idei fesztivál koncertjei a jazzhőskor egy-egy kiemelkedő alakja előtt tisztelegnek. A nyitóesten a swingkorszak egyik legnagyobb alakjára, Glenn Millerre emlékezünk. A harsonás-zeneszerző 1937-ben alapította meg saját big bandjét, amellyel megújította a swing műfaját, illetve a big band-hangszerelés technikáját. Zenekara alig egy év alatt a csúcsra tört, és korának legnépszerűbb együttese lett az USA-ban. Ezen az esten Miller legnépszerűbb szerzeményeit, köztük a koncertnek is címet adó In the Moodot a swing hazai képviselőinek krémje adja majd elő. Színpadra állnak a Dixie Kings of Hungary együttes tagjai, akik a nagy múltú Benkó Dixieland Band utódzenekarának tekinthetők. Közülük Glenn Miller alakját Nagy Iván harsonaművész-énekes idézi majd fel, s Lázár István, valamint egy másik magyar dixielandkirály, Molnár Gyula, a Molnár Dixieland Band alapítója csatlakozik hozzá. A zenekar három ragyogó és rendkívül sokoldalú énekesnőt kísér majd, Koós Rékát, Fehér Adriennt és Tunyogi Bernadettet, akik színészmesterségük tapasztalataival is élve repítik vissza a hallgatókat a jazz aranykorába.

ének: Koós Réka, Fehér Adrienn, Tunyogi Bernadett
klarinét: Molnár Gyula
trombita: Lázár István
harsona: Nagy Iván
trombita, szárnykürt: Szalóky Béla
klarinét, szaxofon: Dennert Árpád
bendzsó: Gáspár Pál
zongora: Pintér Péter
nagybőgő: Csikós Miklós
dob: Kovacsevics Gábor

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat