Program


Iszkiri Zenekar koncert
2

Iszkiri Zenekar koncert

Iszkiri zenekar koncert február 25-én a Minimax Családi Vasárnap játékos ebédje előtt!
Koncert belépőjegy: 2000 Ft
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 25. vasárnap, 11:00

Kapunyitás: 10:30

Koncertkezdés: 11:00

************************************************************************

A koncert után 12-15 óráig gyerekprogramokkal, játszó színpaddal, kézműves foglalkozással, pizza sütéssel, cupcake készítéssel, lufihajtogatóval és a Minimax gyerekcsatorna két sztárjával Macikutyával és Picicicával várjuk a családosokat, hogy a korlátlan ételfogyasztásos büféebéd ideje alatt a gyerekek és szülők is jól érezzék magukat.

Büféebéd és korlátlan ételfogyasztás 5800Ft-ért 12:00 - 15:00 óra között. Gyerekeknek 4 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk (a kedvezmény a gyerekkoncertekre nem vonatkozik).

Asztalfoglalás és információ: +36307484050

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

MŰSOR: Wagner: Tannhäuser - nyitány, WWV 70 Beethoven: 3. (c-moll) zongoraverseny, op. 37 Sosztakovics: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat