Program


Játsszunk Háry Jánost! Kolibri 25 - Találkozások január 21-29.

Játsszunk Háry Jánost! Kolibri 25 - Találkozások január 21-29.

7-10 éveseknek ajánljuk
Az előadás időtartama: 110 perc, egy szünettel
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 26. péntek, 11:00

Együtt dalolhatsz, játszhatsz az operaénekesekkel, bábosokkal. Háry János ugyanis a ti segítségetekkel tolja vissza az őrbódét a határon, szelidíti meg a megvadult Lucifer lovat, a nézők közül verbuvál hadsereget, és közületek választja ki a császár családjának hercegeit és hercegkisasszonyait. Reszkess, Napóleon, mert most mi jövünk! kodály Zoltán halhatatlan daljátékát együtt játsszuk el mindenkivel, aki szereti a zenét és kedve van játszani!

Hangfelvételről közreműködik a Magyar Állami Operaház Énekkara és a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara, vezényel: Ferencsik János.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat