Program


Jazz Karácsony a K11-ben

Jazz Karácsony a K11-ben

Jazz Karácsony a K11-ben! - A Gányi Miklós Trió és a Gáspár Károly Trió közös koncertje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 14. csütörtök, 20:00

Különleges zenei csemegével várja a kedves Közönséget december 14-én, 20:00 órától a K11, ugyanis a hazai jazz élet két meghatározó formációja, a Gányi Miklós Trió és a Gáspár Károly Trió adnak közös karácsonyi koncertet!
A nagyszerű zongoristák által vezetett hármasok a zenekarvezetők saját kompozícióit, jazz standard-eket, és természetesen karácsonyi melódiákat is előadnak; az est utolsó részében pedig unikális közös produkcióval rukkolnak elő!


Gányi Miklós Trió
Gányi Miklós - zongora
Hárs Viktor - bőgő
Lakatos „Pecek” András - dob
Gáspár Károly Trió
Gáspár Károly - zongora
Horváth Balázs - bőgő
Varga Bendegúz – dob


Belépőjegy elővételben: 1000 Ft, a helyszínen: 1400 Ft

Ajánlatunk


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat