Program


Jazz Péntek - Elsa Valle és Winand Gábor

Jazz Péntek - Elsa Valle és Winand Gábor

Ad Libitum lemezbemutató koncert – A Kossuth Művelődési Központ Jazz klubjának februári programja
Intim, melankolikus, energiadús tele erővel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 2. péntek, 19:00

Egy ígéretes projekt, mivel az első nyilvános megjelenése el tudta lopni a közönség szívét. A kezdetektől nagy volt a tét hogy hogyan férceljük össze a stílusokat ,gyökereinket, kettőnk identitását és hogy egyediek maradjunk. Az Acapella egy álom volt. Elérni ezt a missziót ilyen odaadással, koncentrációval és tudással.Ez volt az igazi kihívás, de a tudás volt az utolsó láncszem. Nem lehet egyszerűen figyelmen kívül hagyni ezt a fontos eszközt,hiszen enélkül nem lett volna lehetséges a projekt .Nagyon sok szakértő értékelte művészetünk,utunkat melyet bejártunk stilusok és stilusok között kiváló módon, és mégis e kiváló kurikulum mellett mely kisér mindkettőnket ,úgy éreztük hogy az Acapella egy igazi kihívás. A témák választása,hogy megmaradjon az egyensúly, és megmaradjon a vízió hogy duórol van szó, a legtisztább verzió hangszerek nélkül. Mindez egy erős feladat volt,de
ugyanakkor jutalmazó. Az Acapellával meghajolunk a legelső hangszer melyet ősidők óta használunk,az emberi hang elött..Ezt a munkát hogy meg tudjon születni ,egy hosszú kutatási tanulmány előzte meg, mely gazdag gyümölcsöt hagyott a mostani projektben és meggazdagitotta a közelgő terveinket.Segitett a repertoár megszületésében,és abban hogy jól átgondolt legyen ,hogy van miértje,és nem csak a lemez helyét foglalja. Minden egyes dal átölel egy stílust.A ritmus panelek

jazz groove-ok és afrikai kadenciák között mozognak. Nem használunk hangszereket,de a beat box teknikán keresztűl gazdagitunk néhány dalt.
A repertoár összefonódik egy ritmikus,melódikus amalgámmá,melyben a két hang szinkretizál a bőgő
dallamaival,a ritmushangszerek ritmikájával, és a zongora akkordjaival. Az Ad Libitum egy nagyon nyitott zenei paletta,melyben a jelen utazik a múltba Egy vokális tisztelet a 60-as évek melankolikus fekete balladáinak.

A program a Kultúrházak éjjel-nappal ceglédi rendezvénysorozatának része.

Ajánlatunk


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat