Program


Jazzy Live-Kiss Flóra

Jazzy Live-Kiss Flóra

Kiss Flóra meghökkentő magabiztossággal lép át műfaji határokat, és kivételes stílusérzékkel adja egyéniségét újabb és újabb produkciókhoz. A Kőbányai Zenei Stúdióban feltűnt énekes tagja volt Fekete-Kovács Kornél szextetjének, hallhattuk Szalóki Ági és Fenyvesi Márton Körforgás című világzenei ihletésű gyereklemezének bemutatóján, de ugyanilyen otthonosan mozog a hip-hopban és az elektronikus chill out zenében.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 4. péntek, 21:00

A Modern Art Orchestra rendszeres vendégénekese volt, 2016 óta pedig a Balázs Elemér Group tagja. A fentiekből kiderülhet, hogy az Opus Jazz Clubban is hasonlóan sokszínű műsort várhatunk Kiss Flórától: kortárs könnyűzene, pop és hip-hop elemekkel és hangzással, improvizált szólókkal. Ebben az együttesben Tempfli Erik zongoristával lép fel, akivel a kőbányai növendékévek óta játszanak együtt, Jancsovics Máté dobossal pedig Flo nevű szerzői produkciójában hallhattuk korábban. A csapathoz basszusgitáron Pécsváradi Attila csatlakozik.

Közreműködik:

Kiss Flóra - ének
Tempfli Erik - billentyűs hangszerek
Pécsváradi Attila - basszusgitár
Jancsovics Máté - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat