Program


Jazzy Live-László Attila Quartet

Jazzy Live-László Attila Quartet

A jazzgitáros, zeneszerző László Attila a hetvenes évektől a hazai jazz élvonalbeli muzsikusa.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 10. csütörtök, 21:00

1975-ben a Kaszakő volt első saját zenekara, melyet számos más formáció, pl. a Tony Lakatossal közös Things, a László Attila Band, a László Attila Quintet, illetve a László Attila - Oláh Kálmán Quartet követett. Számtalan díj és elismerés birtokosa, 1987 óta oktat a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazztanszékén, melynek jelenleg docense, s egyben ő az iskola big bandjének vezetője.

Pályafutása során olyan világhírű jazz zenészekkel muzsikált együtt, mint Randy Brecker, Anthony Jackson, James Moody, Tommy Campbell, David Friedman, Gary Willis, Hiram Bullock, Billy Cobham, Miroslav Vitous, Peter Erskine, Bob Mintzer, Ilaiya Raaja, Jimmy Haslip, Russell Ferrante, Patti Austin.

A László Attila Quartet tagjai egytől egyig a hazai jazz jól ismert muzsikus egyéniségei. László Attila és Lattmann Béla 37 éve muzsikálnak együtt, Tzumóval és Borlai Gergővel a Just Trust című lemezen is készítettek közös felvételeket. Koncertjeiken minden alkalommal sugárzik, hogy játékuk mennyire inspiráló egymás számára. A zenei reakcióknak olyan izgalmas, színvonalas pezsgését hallhatja a közönség, ami ennek a komponált és kreatív zenének a lényegéhez tartozik. Szólistaként is eredeti hangzásvilágokat járnak be, ezzel is feldobva sodró lendületű zenéjüket. Opus-beli koncertjük programjában a zenekarvezető eredeti hangvételű szerzeményei szerepelnek.

KÖZREMŰKÖDIK:

László Attila - gitár

Tzumo Árpád - billentyűs hangszerek

Lattman Béla - basszusgitár

Borlai Gergő - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. 

Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat