Program


Jazzy Live-Subtones

Jazzy Live-Subtones

A fiatal trombitás, Subicz Gábor által vezetett groove-válogatott 2013-ban nyerte el jelenlegi formáját, amikor Subicz Funk Fest címen koncertsorozatot adtak a BMC-ben, minden alkalommal más-más vendégénekessel.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 6. szerda, 21:00

A Jónás Verából sugárzó őserő és szikrázó tehetség olyan inspirációt adott a Subtonesnak, hogy azóta, ha tehetik, nem indulnak el nélküle. Repertoárjuk színes és szerteágazó: Gábor szerzeményei mellett Vera dalai is felcsendülnek, hallhatunk jazz standardeket, elfeledett pop-gyöngyszemeket, de akár rajzfilmzenéket is – természetesen mindegyik kicsit (vagy nagyon) kifordítva, Gábor egyedi hangszerelésében, különleges, Subiczos átiratában. A csapat billentyűse és hiperaktív popzenei docense Benkő Dávid, akit a PASO-tól és az Anima Sound System-től igazoltak át. Csókás Zsolt teljesen egyéni, karcos, bluesos gitárhangját messziről felismerni. Fonay Tibor határtalan virtuozitással még a lehetetlent is véghezviszi a basszusgitáron. Csízi László pedig generációjának vezető dobosa, tévedhetetlen és teljesen kiszámíthatatlan, egyenesen a dobrendőrség gyilkossági osztályáról.

Közreműködik:

Subicz Gábor - trombita
Benkő Dávid - billentyűs hangszerek
Csókás Zsolt - gitár
Fonay Tibor - basszusgitár
Csízi László - dob
Jónás Vera - ének

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

6+ Bemutató: 2024.05.11.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat