Program


Jegyzetelés mesterfokon - Mesterképzés

Jegyzetelés mesterfokon - Mesterképzés

Rögös az út az előadás és a vizsga között, rajtad múlik, hogyan jutsz végig vele. A jegyzeted lehet a sportkocsi ezen az úton, vagy hajtogathatsz papírrepülőt. Gyere el és tudd meg, hogyan lesz jegyzetből Ferrari!


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 10. kedd, 18:00

A Túlélőkészlet Egyetemhez előadásokon olyan kérdéseket vetünk fel és válaszolunk meg, amikkel az egyetemi évek során biztos, hogy rendszeresen találkozol, de nem képezik a tananyagot. Nem egyértelmű a követelmény, unalmas a referátum, rengeteg szöszöléssel jár a feladat... ha egyetemista vagy, biztos találkoztál már ilyen helyzetekkel. Olyan eszközöket szeretnénk a kezedbe adni, olyan készségeket fejleszteni, amik segítenek túllendülni ezeken az akadályokon, és általuk többet tudsz magadból kihozni, hatékonyabb lehetsz az egyetem alatt és után. Mindezt a tudást nem egyetemi keretek között, hanem otthonos környezetben, egy ital mellett sajátíthatod el.

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


MŰSOR: BRAHMS: d-moll zongoraverseny, op. 15 SOSZTAKOVICS: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Vezényel: Keller András

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat