Program


JOHN MALKOVICH - REPORT ON THE BLIND

JOHN MALKOVICH - REPORT ON THE BLIND

Ismét Budapestre érkezik John Malkovich. Az amerikai világsztár Report on the Blind című önálló estjét mutatja be a magyar közönségnek május 23-án, a Budapest Kongresszusi Központban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 23. szerda, 19:30

Budapestre érkezik Report on the Blind című felolvasóestjével John Malkovich. A különleges előadás az argentin író, Ernesto Sabato On Heroes and Tombs című novellájának egyik fejezetére épül, melyet Alfred Schnittke késő huszadik századi orosz zeneszerző Concerto for Piano and Strings (Concerto zongorára és vonószenekarra) c. alkotása egészít ki.

Sabato novellájának központjában Fernando Vidal karaktere áll, akinek sajátos nézőpontja szerint a vakság irányítja a világot. John Malkovich előadásában megismerjük elmélkedéseit Isten létezéséről és a „Vak szekta” erejéről.

Sabato novellája mellé John Malkovich maga választotta ki az aláfestésül szolgáló zenei anyagot, mely disszonáns harmóniáival és éles kinyilvánításaival tökéletesen illeszkedik a felolvasott szöveghez. Malkovich mellett a színpadon üdvözölhetjük Anastasya Terenkova zongoraművészt és az Óbudai Danubia Zenekart is.

A Report on the Blind 2016 óta óriási sikerrel, teltházak előtt fut a világ különböző nagyvárosaiban. Az előadás jelentőségét jelzi, hogy a Forbes magazin 2016-ban a világ 10 legizgalmasabb művészeti projektje közé válogatta be. A hazai közönség május 23-án találkozhat vele a Budapest Kongresszusi Központban.

Azt est első felében a Óbudai Danubia Zenekar önálló koncertjét hallhatjuk, műsoruk méltó felvezetése lesz Malkovich egyfelvonásos előadásának.

Az előadáson elhangzó angol szövegek  magyar nyelvű felirattal követhetők.

Közreműködik:

Ino Mirkovic - hegedű
Bodor János - hegedű
Anastasya Terenkova – zongora
Óbudai Danubia Zenekar

Vezényel: Dirk Brossé

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat