Program


Karthago koncert - Volt egyszer egy IFI-PARK

Karthago koncert - Volt egyszer egy IFI-PARK

A Várkert Bazárban 1961 és 1984 között működött a korszak egyik szimbólumává vált Budai Ifjúsági Park, vagyis az Ifipark. A legendássá vált szabadtéri szórakozóhely felejthetetlen koncertek, beszélgetések és ismerkedések tanúja volt. A nyári koncertsorozat ezekre az időkre emlékeztetnek minket.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 20:00

Online elővételi jegyár: 3900 Ft

A helyszínen: 4500 Ft

A koncertről kép- és hangfelvétel készülhet.

Amennyiben az interticket rendszerében elfogyott a jegy, kérjük érdeklődjön a helyszínen! www.varkertbazar.hu 

Június 15. – Piramis évek 

Augusztus 6. – Beatrice 

Augusztus 12. – Török Ádám és a Mini, P. Mobil 

Augusztus 25. – Skorpió 

Augusztus 26. – Karthago 

A KARTHAGO együttes ma Magyarországon és közép-Európában is, az egyetlen olyan élő, igazi rocklegenda, amelynek tagjai, az 1979-es megalakulásuktól kezdődően, a mai napig is aktívan, változtatás nélkül, együtt muzsikálnak!

Ennek a kivételes hitelességnek és természetesen az erőteljes, emellett színvonalas, minőségi zenéjüknek, az évtizedeket és generációkat átívelő slágereiknek, valamint a látványos színpadi shownak köszönhető, hogy napjainkban a zenekar minden egyes koncertjére sokezren látogatnak bárhol az országban, sőt a határainkon túl is.

A KARTHAGO közönsége manapság, a 25-60 év közötti, rockzenén felnőtt generációk különböző nemzedékei, valamint a fiatalok, akik eljönnek megnézni az „Apáin útján” járó legendás, igazi, férfiasan kemény rockbandát..

A KARTHAGO tagjai, a mai napig változatlanul:

Gidófalvy Attila - billentyűk, gitár, ének,

Kiss Zoltán Zéro - basszusgitár, ének,

Szigeti Ferenc - zenekarvezető, szólógitár, ének,

Kocsándi Miklós - dob, gitár, ének

Takáts Tamás - ének, szájharmonika, dobok.

A zenekar megalakulását követően, egy év alatt, a '80-as évek egyik meghatározó, és legnépszerűbb magyarországi rockegyüttese lett. Különleges, úgynevezett amerikai típusú west coast zenéjükkel, amely kemény rockalapra dús, ötszólamú vokállal és dallamos énekvezetéssel hangszerelt dalokból áll, egyéni hangzást tudtak kialakítani, amely a mai napig egyedi és azonnal felismerhető.  A 38 év alatt valamennyi slágerlistát többször is meghódították dalaikkal, maradandó slágereikkel. Izgalmas, dinamikus, különlegesen látványos, sokszor humoros koncertjeikkel pedig a hazai és a környező országok rockszínpadainak kedvencei lettek.

A KARTHAGO töretlen népszerűsége, elképesztő ereje, energiája, és igazi értéke az idén már 38 (!) éve eredeti, változatlan felállásban működő öt kiváló muzsikus karizmatikus egyéniségében, ismertségében, zenei tudásában, magabiztosságában, összeszokottságában, humorában, a jellegzetesen egyedi színpadi show-ban, és nem utolsósorban a remekül.Esőnap nincs.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 16.00 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja, valamint megkezdésével, illetve a már megkezdett folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, a koncert megtartottnak tekintendő.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat