Program


Kastély-szerenád borkóstolóval

Kastély-szerenád borkóstolóval

Kihagyhatatlan élményt kínál a jó muzsika, a kiváló borok és a szép helyszínek kedvelőinek a Miskolci Szimfonikus Zenekar.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 26. péntek, 18:00

Műsor:
Vivaldi: a-moll kettősverseny
Boccherini: B-dúr csellóverseny
Schubert: V. (B-dúr) szimfónia
Vezényel:
Antal Mátyás
Közreműködők:
Tuba: Szentpáli Roland, Lukács Gergely

Kihagyhatatlan élményt kínál a jó muzsika, a kiváló borok és a szép helyszínek kedvelőinek a Miskolci Szimfonikus Zenekar. 2019. augusztus 23-án a Kastély-szerenád koncert helyszíne az edelényi L’Huillier–Coburg kastély udvara lesz. A koncert zenei összeállítása igazán különleges nyár esti programot kínál! A koncert előtt pedig egy rendhagyó borkóstolón is részt vehet a közönség a Gallay Pincészet jóvoltából.

A koncertről:
Szeretjük a szép helyeket. Amikor a fantasztikus épületeket, csodás dallamokkal tölthetjük meg.
A Miskolci Szimfonikus Zenekar Kastély-szerenád programja 2016-ban indult az edelényi L’Huillier–Coburg-kastélyban. Ezeken az alkalmakon ünnepekhez, évszakokhoz kapcsolódó zenei összeállítással jelentkezünk, kihasználva a helyszín jó adottságait, egyszer a Díszteremben, másszor pedig a kastélykertben muzsikálunk. A program már több mint két éve töretlen sikerrel zajlik, olykor táraltvezetéssel, vagy borkóstolóval, vagy egyéb meglepetésekkel kiegészülve.

A Csodás Helyszínről:
Az edelényi L’Huillier–Coburg-kastély méreteit tekintve Magyarország hetedik legnagyobb kastélya, a magyarországi kora barokk építészet kiemelkedő emléke. Az edelényi kastély építészeti jellegét tekintve a cour d’honneur-ös kastélytípusba tartozik, azaz a díszudvart a főépülethez csatlakozó, annak tengelyére merőlegesen álló két épületszárny veszi közre. A két saroktoronyhoz íves melléképületeket kapcsoltak, ezáltal kettős díszudvart képezve, a főhomlokzat előtt látványában visszaadva a barokk kastélyoknál megszokott elrendezést.

A nagyszerű borokról:
A Gallay Pincészet a Bükki borvidék első családi boutique borászata, amely a prémium borok készítése mellett a bükki borvidék megmentését és szélesebb körbeni megismertetését tűzte ki célul maga elé. Közel 11 hektáros saját birtokon termelik a szőlőt a borvidék legjobb dűlőiben. Borait eddig szinte kizárólag a budapesti és vidéki felső kategóriás éttermekben találjuk meg kizárólag...

Ezekből a nagyszerű nedűkből készült válogatást kóstolhatják meg azok, akik ellátogatnak a Miskolci Szimfonikus Zenekar Kastély-szerenád koncertjére. Emellett természetesen alkoholmentes italok is rendelkezésre állnak majd.

Eső esetén 2019. augusztus 22-én csütörtökön este lesz megtartva a koncert ugyanígy!


Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat