Program


Kelemen Kristóf - Pálinkás Bence György: Borkóstolással egybekötött tehetséggondozás

Kelemen Kristóf - Pálinkás Bence György: Borkóstolással egybekötött tehetséggondozás

Kedvelik azon megmérettetéseket, amelyeken a rátermettség helyett a szimpátia, esetleg rokoni- vagy érdekkapcsolatok döntenek? Amikor a lelkiismeretet legyőzi a lábszagú lustaság, a politikai korrektséget pedig a zsíros cinizmus és a felsőgomb-kigombolás? A Hungarikum Ügynökség 2017-ben is megrendezi háromfordulós, Hungarikum-ismereti vetélkedőjét, amelynek nem kisebb a tétje, mint hogy ki nyeri el a Hungarikum Ügynökség Lovagkeresztje elismerést.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 14. kedd, 19:00

Kedvelik azon megmérettetéseket, amelyeken a rátermettség helyett a szimpátia, esetleg rokoni- vagy érdekkapcsolatok döntenek? Amikor a lelkiismeretet legyőzi a lábszagú lustaság, a politikai korrektséget pedig a zsíros cinizmus és a felsőgomb-kigombolás? A Hungarikum Ügynökség 2017-ben is megrendezi háromfordulós, Hungarikum-ismereti vetélkedőjét, amelynek nem kisebb a tétje, mint hogy ki nyeri el a Hungarikum Ügynökség Lovagkeresztje elismerést. Vendégeinknek ügyességi és kvízfeladatokkal kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A program díjátadó gálával zárul.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat