Program


Kepes András estje: Csillagok nyomában

Kepes András estje: Csillagok nyomában

Csillagok nyomában – Kepes András találkozásai híres, népszerű emberekkel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 2. szombat, 17:00

Kepes András az első volt, aki a Magyar Televízió képernyőjén a nyolcvanas években sztárinterjúkat készített Cannes-ban, Berlinben, Tokióban, Hollywoodban, New Yorkban és a Nobel-díj átadásokon. Pénz és összeköttetések híján akkoriban ez még sok furfangot követelt.

Mikrofonja előtt megszólaltak világhírű színészek, a filmtörténet jelentős rendezői, filmesei, valamint Nobeldíjas írók – Woody Allen, Gina Lolobrigida, Elia Kazan, Federico Fellini, Garcia Márquez és mások –, de eljutott a Dalai láma udvarába és Amazónia őserdejébe is.

Műsorában kalandos útjairól, a sztárok becserkészéséről, a színfalak mögötti világról és mindarról mesél, ami a műsorokból kimaradt.

Jegyár: elővételben 1950 Ft, a program napján 3200 Ft

Gyémánt jegy az első sorba: 2600 Ft

Kérjük, ne hagyjon egy szabad ülőhelyet szabadon!

 

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat