Program


Kepes András estje: Csillagok nyomában

Kepes András estje: Csillagok nyomában

Csillagok nyomában – Kepes András találkozásai híres, népszerű emberekkel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 2. szombat, 17:00

Kepes András az első volt, aki a Magyar Televízió képernyőjén a nyolcvanas években sztárinterjúkat készített Cannes-ban, Berlinben, Tokióban, Hollywoodban, New Yorkban és a Nobel-díj átadásokon. Pénz és összeköttetések híján akkoriban ez még sok furfangot követelt.

Mikrofonja előtt megszólaltak világhírű színészek, a filmtörténet jelentős rendezői, filmesei, valamint Nobeldíjas írók – Woody Allen, Gina Lolobrigida, Elia Kazan, Federico Fellini, Garcia Márquez és mások –, de eljutott a Dalai láma udvarába és Amazónia őserdejébe is.

Műsorában kalandos útjairól, a sztárok becserkészéséről, a színfalak mögötti világról és mindarról mesél, ami a műsorokból kimaradt.

Jegyár: elővételben 1950 Ft, a program napján 3200 Ft

Gyémánt jegy az első sorba: 2600 Ft

Kérjük, ne hagyjon egy szabad ülőhelyet szabadon!

 

Ajánlatunk


A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat