Program


KERN ANDRÁS - LÖVÖLDE TÉR

KERN ANDRÁS - LÖVÖLDE TÉR

Kern András: Lövölde tér – Születésnapi ünnepi koncert



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 28. vasárnap, 20:00

Ritkán fordul elő, hogy egy művészt a közönség és a művész barátok együtt pont a születésnapján ünnepelhetik.
Kern András január 28-án lesz 70 éves. Ez alkalomból különleges, ünnepi Lövölde tér koncertet élvezhet a közönség, sok vendéggel és meglepetéssel.
 A műsorban hallhatjuk a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik - többek között - a  Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva,  a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem marad el a legendás Lövölde tér sem! És sok sok történet, humor, ahogy azt megszokhattuk Kern Andrástól!

Ezen az ünnepi koncerten Kern Andrást köszönti majd Hernádi Judit, akivel oly sok duettet énekelt már nagy sikerrel, de fellép többek között Zorán, Hegyi Barbara, Eszményi Viktória, Verebes István, Fesztbaum Béla és persze Heilig Gábor is, aki a zenei vezetője majd’ minden Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani est zenei részének ő a zenei producere, a zenekar vezetője és persze a gitározás mellett ő is énekel majd.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat