Program


Késő őszi esti órán

Késő őszi esti órán

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 16. kedd, 19:30

Egyfelvonásos stúdióelőadások csúcsforgalomban, közvetlenül munka után a József Attila Színházban.

Egy tér, két színész, számtalan karakter – egyfelvonásos egy írózseni tollából, egy íróval a főszerepben. A darab az író alkotói felelősségéről szól, pontosabban arról, hogy mi egy írói mű megalkotásának a miértje; mi befolyásolja azt, hogy mivé lesz egy regény, egy dráma; illetve milyen folyamatokon megy keresztül maga a szerző az alkotás során.

Az egyfelvonásos darab Írók, gyilkosok, lúzerek című előadásunk első részeként is megtekinthető hagyományos 19 óra 30 perces kezdési időponttal.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat