Az est programját összeállítottuk, a menüt pedig finomra hangoltuk, tekintse meg ajánlatunkat:
Só, kenyér, cseresznyepálinka kínálása a kertben - ünnepélyes kenyér felszelés.
Előfogás - Sparhelt lapján sült krumplilángos fokhagymás kapros tejföllel
- Kúcs Gyula Pécsi Irsai Olivér 2015.
Múzeumi tárlatvezetés kézműves csokoládékészítés, kóstolás.
Hideg előétel - Vegyes ízelítő falatok
- Légli Géza Kislaki Siller 2014
Meleg előétel - Nemzeti nudli négy sajt mártással, piros kaviárral
- Somló Kincse Kispince Somlói Juhfark 2015
Főétel - 42 napig növekedett, konfitált pecsenye kacsamell chilis csokoládé szósszal, pálinkában flambírozott mandulával, vegyes salátával tálalva
- Kúcs Gyula Villányi Merlot 2015.
Elő desszert - frissen készült kézműves praliné és csokoládékóstoló
- Obzidian Bormanufaktúra Tokaji Kései Cuvée 2015
Fő desszert - Csokoládés Szerecsen frissen olvasztott csokoládéval leöntve, friss és aszalt gyümölcsökkel tálalva,
- Akácvirágon érlelt mézes desszert pálinkával.
A program ára: 12.990 Ft/fő - amely tartalmazza a kóstolókat, a vacsorát és a múzeum tárlatvezetését.
Legyenek a vendégeink egy Fejedelmi íz utazásra!
Kovács Antal & Farkas Elemér