Program


Kihívás a köbön - Al Ghaoui Hesna, Fa Nándor és Csíkszentmihályi Mihály estje

Kihívás a köbön - Al Ghaoui Hesna, Fa Nándor és Csíkszentmihályi Mihály estje

Három nagyon különböző, kivételes ember, akiket egy dolog köt össze: mindannyian hisznek abban, hogy csak azáltal vagyunk képesek fejlődni, és kezünkbe venni az életünk irányítását, ha igent mondunk a kihívásokra.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 20. hétfő, 19:00

Al Ghaoui Hesna, Fa Nándor és Csíkszentmihályi Mihály saját élményeiken és ismereteiken keresztül mesélnek arról, miért fontos, hogy félelmeink ellenére, a kudarcok dacára is merjünk belevágni az ismeretlenbe – legyen az olyan extrém helyzetben, mint egy háborús övezetből való tudósításkor, viharban hánykolódva az óceán közepén, vagy éppen a leghétköznapibb tevékenység elvégzése során. Csak így tudhatjuk meg, hogy a határainknak gondolt falak legtöbbször képzeltek – és így fedezhetjük fel, mi az, ami által kiteljesedhetünk, hogy minél többször megélhessük a flow, avagy a teljes elmélyülés örömét.
 
„Ha nem magunk szabjuk meg az életutunkat, akkor más, külső hatóerők irányítják a miénktől eltérő célok szolgálatában.” Csíkszentmihályi Mihály
 
Csíkszentmihályi Mihály Prima Primissima és Széchenyi-díjas pszichológus, a Claremonti Egyetem professzora és a Chicagói Egyetem Pszichológia Karának korábbi vezetője. A flow- elmélet atyja, a boldogság és kreativitás egyik legismertebb nemzetközi kutatója. Számos könyv szerzője: Az öröm művészetében a mindennapi élet perspektívájából foglalkozik a flow jelenségével.
 
Al Ghaoui Hesna a Magyar Televízió munkatársaként több mint húsz országból, köztük számos háborús övezetből  tudósított. Riport- és dokumentumfilmjeit több rangos elismeréssel, köztük Prima Primissima díjjal jutalmazták. Félj bátran című új kötetében a félelem természetét vizsgálja.
 
Fa Nándor a legsikeresebb hazai vitorlázó, az első magyar, aki saját kezűleg épített hajójával körülvitorlázta a Földet. Fa Nándor mindig az ár ellen hajózott – novemberben megjelenő Magad, uram című önéletrajzi könyvében elmesélt története követendő példa mindazoknak, akik úgy döntenek: soha nem adják fel.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat