Program


Kis karácsony, nagy karácsony - zenés, táncos színpadi előadás

Kis karácsony, nagy karácsony - zenés, táncos színpadi előadás

Kolompos Együttes: Kiskarácsony - Nagykarácsony

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 10. vasárnap, 16:00

A december a hideg évszak beköszöntét jelenti, mégis meleg szívvel várják kicsik is nagyok is, hiszen közeleg a Karácsony, a szeretet ünnepe. Ez az időszak a népéletben tele volt és tele van babonás és vallási rítusokkal. Miklós napi alakoskodás, Lucázás-kotyolás, termékenységi babonák, Luca széke készítés, boszorkány leselkedés, vagy a kis Jézus megszületését köszöntő Betlehemezés. A Kolompossal igazán szép és vidám lesz a készülődés!

Barna György – hegedű, gitár
Nagy Zoltán – tambura , mese
Szántai Levente – harmonika, játék
Timár Sándor – brácsa
Végh Gábor – nagybőgő

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano-…

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat