Program


Kisgömböc - Marica Produkció

Kisgömböc - Marica Produkció

A kisgömböc, avagy a tulipános láda rejtélye.
A Marica Produkció előadása.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 17. vasárnap, 10:00

Rejtélyes az a faluvégi kanász gyerek, aki végül kipukkantja a hatalmas Kisgömböcöt. Ki ez a lurkó, és ki az a Sári, Kati, Juliska? Egyáltalán ki az a Kisgömböc, és mit keres mindenki a tulipános ládában?

Intenzív játék a gyerekekkel, felnőttekkel. Különleges előadás különleges bábokkal, hiszen egy tulipános láda tartalma elevenedik meg, hímzett vánkossal, falvédővel.

Játsszák: Tárnok Marica és Sz. Nagy Mari

Az előadás hossza: 45 perc

Az előadás után kézműves foglalkozás várja a gyerekeket a színház kávézójában.

Tárnok Marica bábművész színészként kezdte pályafutását. Tagja volt a Független Színpadnak, a Gergye Krisztián társulatnak, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budapest Bábszínházban és számos független kortárs társulattal is dolgozott. Drámapedagógiai és múzeumpedagógiai programokat, dráma- és bábjáték foglalkozásokat vezet. A Bethlen Téri Színházban már találkozhatott vele a közönség, mint kortárs táncos, színész, bábművész, rendező, tartott foglalkoztatót, kézműves foglalkozást, színházi „kulisszajárást”.

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

www.bethlenszinhaz.hu

www.maricaprodukcio.com

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat