Program


Kolbász, sör, pálinka Fesztivál

Kolbász, sör, pálinka Fesztivál

Rengeteg árus gazdagítja a gasztronómiai kínálat színvonalát július 14-16. között a Ferences-kertben először megrendezendő Sör- és Kolbászfesztiválon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 16. vasárnap, 10:00

Az ételválasztékban lesz többek közt házi rétes, lángos, tócsni, csülök, töltött káposzta, 25 méteres hússtandon 18 fajta kolbászkülönlegesség - köztük macedón, békéscsabai és bajor kolbász is. Az édesszájúakat egy hatalmas fagyikamion is várja, a palacsinta- és gofriimádókat a Twist Crepe & Waffel.

A jóféle söröket és ételeket pörgős zenék mellett "ugrálhatjuk le", amiről a három nap során többek közt a Groovehoose, a 35 éves jubileumát ünneplő Bikini, Keresztes Ildikó, Zoltán Erika, a Dolly Roll, a Kozmix és Kasza Tibi gondoskodik.

Szombaton délelőtt gyerekprogramok is várják a családokat, vasárnap pedig a Hortobágyi csikósok extra produkciója! A péntek délutántól vasárnap estig tartó zenei és gasztronómiai lazulást egy látványos tűzijáték zárja. 

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat