Program


Kovácsovics Fruzsina koncert

Kovácsovics Fruzsina koncert

CSALÁDI VASÁRNAP
élmény-tudás-kreativitás
Helyszín: Klauzál Ház
november 5. vasárnap 10.00-14.00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 5. vasárnap, 10:00

10.30-11.20 Kovácsovics Fruzsina koncert

Elfeledett mézescsók (Év Gyermek albuma 2013.) - interaktív koncert gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek. Koncertjein Fruzsi egy derűs, interaktív utazásra hívja a gyerekeket és a gyermeklelkű felnőtteket:  a nézőtér játszótérré változik, van közös táncolás és éneklés, Fruzsi bemutatja a legérdekesebb madarakat, bevezet a hangszerek különleges világába, megtanítja a pingvintácot és azt is, mi mindenre jó a hepperedeppe-heppendre varázsige…   A dalszövegek részben kortárs költők művei, részben Fruzsi “varázstollából” törtek elő.

10:00 – 14.00 Kreatív foglalkozások

11:30 – 14:00 ReCreativity – az újrahasznosítás jegyében

Mit tegyünk az olyan egyszerű háztartási hulladékokkal, mint a műanyag, papír, textilek, tetra pak dobozok? Készítsünk belőlük használati tárgyakat. Hogyan? Megmutatjuk.

Jegyár: 1200 Ft/fő

Kedvezményes jegy vásárlásához fáradjon be a Klauzál Ház információs pultjához. (Családi jegy: 2000 Ft (1 felnőtt-1 gyerek); 2400 Ft (2 felnőtt-2 gyerek)

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat