Program


Kozma Orsi: Találkozások

Kozma Orsi: Találkozások

Kozma Orsi nevével az elmúlt húsz évben jobbnál jobb együttesekben találkozhattunk. Az országos ismertséget a Jazz+Az három gráciájának egyikeként, majd a Cotton Club Singers vokálvirtuózaként szerezte meg, de szerepelt musicalben is, az elmúlt évtizedet pedig a Kozma Orsi Quartet muzsikusaival zenélte végig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 16. vasárnap, 20:00

A Müpában valóságos sztárparádét tervez: Novák Péterrel, Szakos Krisztiánnal, a Jazz+Az alkotóival: Dés Lászlóval, Behumi Dórival és Váczi Eszterrel; valamint a Cotton Club Singers vokalistáival, Szűcs Gabival, László Boldizsárral és Fehér Gáborral.
„Szerencsés vagyok, sok ember volt rám nagy hatással. Novák Péter, a fenegyerek, akinek nemcsak pop-rock és népzenei, de színházi hatásokat is köszönhetek. Színésznőnek készültem, számos zenés színházi előadásban szerepeltem. Egy fárasztó próba után kifakadtam: soha többet nem akarok játszani. Milyen a kimondott szó ereje, így lett. Azóta is hiányzik. A Jazz+Az, ahol Geszti Péter és Dés László fantasztikus lendületet adott pályámnak, Dóri és Eszter pedig mindmáig jó barátom. A Cotton Club Singers - fogalmam sem volt a swingről - új utakat nyitott meg előttem. Aztán elindult valamiféle útkeresés: dalokat írtam. A zeneszerző Szakos Krisztiánban alkotótársra leltem. Három lemezt készítettünk együtt (Egy szó; Az igazi szerep; Vulkán) kísérletező, elektro-pop stílusban. Közben összeállt egy remek csapat: Cseke Gábor zongorán, Hárs Viktor basszusgitáron, Pusztai Csaba pedig dobokon játszik velem. Legutóbbi lemezünk, a Vízjel egyik dala a MAHASZ-listán is előkelő helyet foglal el.” (Kozma Orsi)

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat