Program


KRISECCO FESZT 1. NAP BÉRLET - Kállay Saunders Band / Fábián Juli & Zoohacker
3

KRISECCO FESZT 1. NAP BÉRLET - Kállay Saunders Band / Fábián Juli & Zoohacker

Ismert hazai előadók váltják egymást a borbirtok szabadtéri színpadán, kísérőjük sok-sok finom Kristinus bor- és ételkülönlegesség.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

07. 14. KÁLLAY SAUNDERS BAND: 2015 tavaszán jelent meg a zenekar debütáló nagylemeze Delivery Boy címen. A fiúk csak élőben játszanak, immáron három éve együtt.

07. 14. FÁBIÁN JULI ÉS ZOOHACKER: Az elektroakusztikus formációt 2011-ben alapította a két különböző műfajból érkező, mégis közös hangot találó zenész: Fábián Juli és Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker. A számok különlegességét az adja, hogy a régi zenei stílusok mellett szinte az összes modern irányzat teret kap.

Ajánlatunk


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat