Program


Kurt Elling / BTF 2018

Kurt Elling / BTF 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 21. szombat, 20:00

Közreműködik: Stu Mindeman – zongora, Clark Sommers – nagybőgő, John McLean – gitár, Jeff "Tain" Watts – dob

A Grammy-díjas Kurt Elling a világ legkiválóbb jazzénekesei közé tartozik. A DownBeat kritikusai tizennégy egymást követő évben szavazták meg őt a legjobbnak, a jazzkritikusok szövetsége (Jazz Journalists Association) pedig nyolcszor választotta az év férfi énekesének. Az elnyert nemzetközi díjak mellett egy tucatszor jelölték Grammy-díjra.

A The Questions címet viselő legújabb stúdiólemezével Kurt Elling a jelen történelmi helyzetre, korunk szorongásaira reagál. A lemezen, amelynek társproducere az ünnepelt szaxofonos, Branford Marsalis (NEA Jazz Master), színpompás, ellenállhatatlan zenei párbeszéd bontakozik ki. Elling arra biztat mindannyiunkat, hogy tanuljunk meg együtt élni a nagy kérdésekkel, s miközben saját válaszainkat keressük, legyünk elég bátrak szembenézni félelmeinkkel.

A lemez Bob Dylan A Hard Rain’s A-Gonna Fall című dalának lendületes feldolgozásával kezdődik, és a Skylark sóvárgó hangjaival ér véget. Az izgalmas, különleges és inspirált válogatás kérdéseket tesz fel és gondolkodásra sarkall. A dalok olyan témákat feszegetnek, mint bánat és megváltás, a szerelem sorsfordító ereje vagy az összetört és gyógyuló szív.

 

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat