Program


Let It Snow! – Szűcs Gabi és a Mendelssohn Kamarazenekar karácsonyi koncertje

Let It Snow! – Szűcs Gabi és a Mendelssohn Kamarazenekar karácsonyi koncertje

Szűcs Gabi a hazai könnyűzenei élet kiemelkedően sikeres előadója. Akár angolul, akár magyarul énekel, saját dalokat vagy sztenderdeket szólaltat meg, jellegzetes hangja, szenvedélyes előadásmódja magával ragadja a közönséget.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 13. szerda, 20:00

„Nem emlékszem a pillanatra, amelyben eldöntöttem, hogy énekesnő leszek. Egész életem efelé vitt, a színpadra, ahol szórakoztathatok, ahol kitárhatom a szívem, ahol nő leszek, ahol a legjobbat hozhatom ki önmagamból. Ahol szeretek és szeretnek. A hangomon keresztül, a zenén keresztül.” A Cotton Club Singers alapító tagja volt, majd tizennégy év után, 2007-ben kivált az énekegyüttesből, új zenei világot fedezett fel, s szólókarrierje során művészi személyisége is kibontakozhatott. Egyedi, „füstös” hangja a swing és a jazz irányába terelte, de a pop és a soul műfajában is otthonosan mozog. Erős színpadi jelenlétéhez nőiesség, humor és lendület társul.
Karácsonyi koncertjén többek közt Ella Fitzgerald, Dean Martin, Nat King Cole és Bing Crosby örökzöldjei szólalnak meg, a hazai jazz kiválóságait felsorakoztató, héttagú swingzenekar kíséretével. A koncert különlegessége, hogy közreműködője lesz a Bartók-Pásztory-díjas Mendelssohn Kamarazenekar is. A Kováts Péter hegedűművész vezette veszprémi együttes repertoárja igen széles, a barokktól a bécsi klasszikán és a romantikán át egészen a 20. századi és kortárs művekig terjed - Szűcs Gabi koncertjén viszont merőben új szerepkörben mutatkoznak be.

Közreműködők:

Szűcs Gabi: ének
Pataj György: zongora
Sárkány Sándor: bőgő
Berdisz Tamás: dob
Kormos János: gitár
Kuzbelt Péter: baritonszaxofon
Hámori János: trombita
Fajszi Csanád: harsona
Mendelssohn Kamarazenekar (művészeti vezető: Kováts Péter)

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat