Program


Lóci Játszik

Lóci Játszik

2017-ben talán a Lóci Játszik zenekar felbukkanása volt az egyik legintenzívebb bemutatkozás a hazai könnyűzenei életben: a Fonogram Gálán elnyerték „Az év felfedezettje” címet, a fesztiválkörökben irányadó Nagy-Szín-Pad Tehetségmutató verseny nyerteseként pedig minden jelentős fesztivál színpadán felléptek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 8. csütörtök, 20:00

A zenekar saját megfogalmazása szerint alternatív popzenét játszik. Az egyszerű, vidám, jó dallamokban hisznek, amelyeket Csorba Lóci érzelmesen ironikus, de leginkább tartalmas szövegei tesznek még izgalmasabbá. A névadó frontember már „egy szál gitáros” előadóként is pozitív fogadtatásra talált. A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című, nagy sikerű magyar független film és a zene egymásratalálása olyan erőteljes volt, hogy Lóci megkapta a végső visszaigazolást: zenekari felállásban kellene tovább bontogatnia a szárnyait. Így született meg a Lóci Játszik zenekar.
Ez a koncert mérföldkőnek tekinthető az együttes életében. Elértek egy szintet, egy korszak lezárult, és mostantól az önmagukkal szemben támasztott követelmények is jelentősen megváltoznak. Bizonyítási vágy hajtja őket arra, hogy méltóképpen összefoglalják eddigi eredményeiket. Az este egy stand uppal összekötött „egy szál gitáros” produkcióval indul, ahogyan Lóci a pályáját kezdte. Majd feláll a Lóci Játszik, később csatlakozik a VAN zenekar, s vonósokkal is kiegészül az együttes, hogy a közönség megtapasztalhassa, milyen az, amikor a Lóci Játszik.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat