Program


Lúdanyó meséi - PR-Evolution Dance Company

Lúdanyó meséi - PR-Evolution Dance Company

A PR-Evolution Dance Company előadása
Az előadás hossza: 40 perc
Ajánlott korosztály: 3 éves kortól
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 10. vasárnap, 10:00


Az előadás a tánc nyelvén, interaktív módon mesél a gyermekeknek tündérekről, a Szépségről és a Szörnyetegről, a kínai császárnéról és Csipkerózsikáról. A történetet Lúdanyó meséli el nekünk, miközben hazafelé tartanak ludacskáival. Sorra megelevenednek szemünk láttára a mesék: először Csipkerózsikát láthatjuk, aki az átok után a várva várt királyfi csókjára ébred, majd könnyed keringő dallamára talál egymásra a Szépség és a Szörnyeteg.

Azután elutazunk egy távoli helyre, ahol Csúnyácska császárné táncol apró emberkékkel, mielőtt a szerelem hatalma ismét boldogságot hoz. S a mese végén, mintha Tündérországba kerülnénk, a ludacskák kis tündérekként jelennek meg, minden szép és jó lesz, így ér véget Lúdanyó meséje.

 Az előadás hangsúlyosan épít a gyermekközönség spontán reakcióira, igyekszik bevonni őket a mesébe és a mozgásba. Reméljük, hogy a mese közös élménye hosszú távon megszeretteti a táncművészetet és a komolyzenét a legfiatalabbakkal és az őket elkísérő felnőttekkel.

Előadók:
Lúdanyó szerepében: Haumann Petra
valamint a PR-Evolution Dance Company táncosai

Az előadás után kézműves foglalkozás várja a gyerekeket.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat