Program


Magyar Állami Népi Együttes - Aranyba táncolva

Magyar Állami Népi Együttes - Aranyba táncolva

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 10. csütörtök, 15:00

A magyar néptáncművészet különleges eseményei közé tartoznak az évente megrendezésre kerülő versenyek, megmérettetések: legényes-, verbunk- és szólótáncversenyek, a Népművészet Ifjú Mestere pályázat stb. Az elmúlt évtizedekben mind a hivatásos, mind az öntevékeny együttesek kiemelkedő tudású táncosai bizonyították ezeken rendre tehetségüket, elkötelezettségüket tradicionális néptáncaink iránt, szerezve e versenyek által is sokszor országos hírnevet, elismerést mind maguknak, mind néptáncművészetünknek.

A Magyar Állami Népi Együttes táncosai közül is jó néhányan vannak, akik ezeken a megmérettetéseken különböző elismerésekben részesültek.

Műsorunk az ő kedves táncaiknak egy izgalmas és reprezentatív válogatása, mely méltán bizonyítja nemcsak szakmai tudásukat, kiváló előadói képességeiket, hanem néptáncművészetünk sokszínűségét is.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat